May 9, 2022

ÄR DU VÅR NÄSTA LAGSPELARE?

Vi söker en driven projektledare inom bygg och fastighet som har god samarbetsvilja och trivs i en koncern fylld med energi och visioner.

DIN ROLL

Som konsult på MANA Projektbyrå håller du i egna projekt från början till slut eller ingår som en viktig medspelare i vårt projektteam. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för projektplanering, upphandlingar och inköp. Dina uppgifter kan variera mellan projekt beroende på dina färdigheter och önskemål.

Vi tror på engagemang, mod och tydlighet. Dessa komponenter är avgörande för att skapa framgångsrika projekt och därför söker vi dig som är en resultatdriven lagspelare, har lätt för att kommunicera och gillar att hålla i taktpinnen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang.

Vi ser gärna att du är utbildad till byggnadsingenjör eller motsvarande utbildning och har arbetat minst 5 år i branschen. Du har tidigare haft en roll som platschef eller entreprenadingenjör alternativt motsvarande roll som konsult. Meriterande är om du har erfarenhet av olika roller så som entreprenör, beställare och konsult samt att du är marknadsorienterad med ett befintligt kontaktnät. 

VI ERBJUDER

MANA betyder övernaturlig kraft och symboliserar vår inställning till det vi erbjuder och utför åt våra kunder. Det förenar också vårt synsätt till våra medarbetare - vi tror på dig och ditt engagemang vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkeskarriär. Din hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har vi roligt på jobbet och uppmuntrar gärna till friskvård. Du styr själv över din arbetstid utifrån dina projekt.

OM MANA

MANA Projektbyrå är en oberoende projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå och Skellefteå. Vi är specialiserade på projektledning inom bygg, fastighet och innemiljö och driver även egna totalprojekt från idé till färdigställande.

PLACERINGSORT

Umeå eller Skellefteå


ANSÖKAN

Thomas Bandling, VD
thomas.bandling@mana.se
090-171888