projekt

Coop Härnösand

Coop Nord utvecklar sitt handelsområde i Härnösand med tillskott av två nya hyresgäster, MAX Burger samt Apoteket. Mana Projektbyrå har ett totalansvar för att projektera och producera.
Läs mer

Renovering Iksu - Umeå

IKSU Sport har under hösten renoverat damernas omklädningsrum och delar av korridoren utanför, även trappen från receptionen ner till källaren har fått nya ytskikt.
Läs mer

Stora Coop - Storlien

Svenska Handelsfastigheter skapar ett nytt handelsområde i Storlien där Stora Coop blir en av del av satsningen. Handelsområdet öppnar våren 2020.
Läs mer

Omflyttningsrenovering - Umeå

MANA har i uppdrag av Lerstenen Fastigheter fått ansvaret att totalrenovera en av deras hyreslägenheter. Omflyttningsrenoveringen omfattar fyra rum och kök.
Läs mer

Coop Bureå - Skellefteå

COOP Nord investerar i sin livsmedelsbutik i Bureå. Investeringen omfattar uppgradering av köldmediasystem, självscanningskassa samt renovering av personaldelar och ytskikt.
Läs mer

Nordic Wellness - Umeå

Svenska Handelsfastigheter har anlitat MANA för att utveckla Strömpilens handelsområde. Det är Nordic Wellnes som ska etablera sig i Umeå.
Läs mer

Förskolan Böle - Umeå

MANA Projektbyrå hjälper Umeå Kommun med byggledning och byggkontroll när den nya förskolan Böle håller på att ta form på Västteg i Umeå.
Läs mer

Utbyggnad ishall - Vännäs

Vännäs kommun har anlitat MANA för utbyggnad av Vännäs ishall. Utbyggnaden är på ca 250 kvm och rymmer omklädningsrum, gym och lagledningskontor.
Läs mer

Industrihallar - Umeå

På Klockarbäcken i Umeå bistår MANA Borga Plåt AB att bygga två industrihallar till Umeå Bromsservice och Umeå Glas. Uppdraget omfattar rollen som inhyrd projektledare.
Läs mer

Förskolan Karusellen - Umeå

Karusellen är en ny förskola i Obbola by som består av fyra avdelningar på två plan. Förskolan innehåller bland annat gemensamma ateljéer, rum för våtlek, matsal och pedagogiskt kök.
Läs mer

Floraskolan - Skellefteå

Floraskolan är en ny F-9 skola på 14000 kvadratmeter som byggs för att rymma ca 1000 elever. Intill skolan byggs Florahallen som är en kombinerad friidrott- och idrottshall.
Läs mer

Huvudkontor Skellefteå Kraft

Skellefteå Krafts huvudkontor uppfördes på 1970-talet och har länge varit ett landmärke för staden. Byggnadens 6 våningar ska nu genomgå ombyggnad för att moderniseras.
Läs mer