Oct 2, 2024

Hållbara projekt i fokus

MANA Projektbyrå satsar på miljö- och hållbarhetsfrågor och tillsätter Camilla Larsson som företagets expert inom området.
- Att i tidigt skede hjälpa våra kunder att sätta tydliga mål och visioner kring deras miljöarbete och att därtill hjälpa dom att uppfylla dem är delar av mitt uppdrag här på MANA, berättar Camilla Larsson, biträdande Projektledare Miljö.

Camilla är certifierad miljöbyggsamordnare och har sedan civilingengörsutbildningen arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor och till största delen med miljöcertifieringar av byggnader.
- Arbetet med miljö, klimat och hållbarhet inom bygg innebär att det alltid finns något nytt att lära sig och förhålla sig till. Regelverk och råd inom branschen förändras hela tiden och man måste alltid hålla sig uppdaterad, vilket också gör mitt arbete så roligt, säger Camilla.

MANA har tidigare meddelat att dom breddar sin tjänsteportfölj och förstärker teamet med fler medarbetare och nya roller.
- Att hjälpa våra kunder att skapa hållbara projekt och att följa rådande miljökrav är helt i linje med vår ambition att fortsätta växa och vara en attraktiv projektpartner, säger Thomas Bandling, koncernchef MANA Projektbyrå och fortsätter:
- Vi är väldigt glada över att Camilla har börjat hos oss, hon tillför viktig kompetens till vårt team och gör vårt erbjudande till våra kunder ännu tydligare inom miljö & hållbarhetsområdet. Vi kommer nu bland annat kunna leda och samordna miljöcertifiering av projekt från start till mål och säkerställa kravuppfyllnad både i projekteringen och i produktionsfasen, avslutar Thomas.