Jun 3, 2024

Möt Tomas Puffert

Möt Tomas Puffert som är vårt senaste tillskott till MANA Skellefteå. I sin roll som biträdande projektledare bygg kommer han förstärka teamet med sin breda kompetens inom projektledning.
- Jag jobbar gärna med gemensamma lösningar i projektgruppen för att leverera den bästa produkten för kunden, säger Tomas.

Tomas är utbildad byggnadsingenjör och har arbetat 10 år på MAF Arkitektkontor i flera olika roller, även som delägare.
- Efter min tid på MAF startade jag eget företag där fokus har varit projektering och projektledning. Jag har även hunnit med att arbeta på ett företag som tillverkar fönster- och dörrpartier, berättar Tomas, och fortsätter:
- Nu ser jag fram emot att få arbeta tillsammans med mina nya kollegor på MANA, bolla funderingar och fortsätta utvecklas i min roll genom att ta del av andras erfarenheter.

Egna projekt som renoveringar och byggnationer är något som Tomas gärna gör på sin fritid, och när han inte är på barnens idrottsaktiviteter åker han ut i naturen.
- När tillfälle ges jagar jag med min hund eller fiskar, att plocka svamp eller åka slalom är något som också ligger mig varmt om hjärtat. Där tankar jag energi och laddar om, avslutar Tomas.