Sep 19, 2024

Utökad roll som tekniksamordnare

MANA rivstartar hösten med att utöka sin kompetens inom projekterande konsulter och ger utökad roll till Daniel Donnevi och Johan Ignberg som företagets tekniksamordnare.
- Vi breddar vår tjänsteportfölj samtidigt som vi växer och blir fler, vilket också ställer nya krav på vår organisation för att bibehålla kvalitén i vårt arbete, säger Thomas Bandling, koncernchef MANA Projektbyrå.

MANA Projektbyrå har kontor både i Umeå och Skellefteå och driver i huvudsak tre affärer - projektledning, besiktning och projektering. För att kunna fortsätta vara en attraktiv projektpartner i Norrland växer MANA med hela fyra nyanställda projekterande konsulter.  Samtidigt utses Daniel Donnevi samt Johan Ignberg till företagets tekniksamordnare.
- Att hitta gemensamma, nytänkande och mer effektiva projektgenomföranden är något som jag verkligen brinner för, berättar Daniel Donnevi, Projektledare EL och fortsätter:
- Alltifrån den eviga frågan om struktur till att hitta gemensamma arbetssätt som alla oavsett erfarenhet ska kunna arbeta efter, kommer bli ett uppdrag att bita i.

Att hålla sig uppdaterad inom teknikområdena och identifiera trender och dess utveckling kommer Daniel göra tillsammans med kollegan Johan Ignberg.
- Att vi inte tidigare haft dessa uttalade roller som samordnare på MANA visar dels att vi är på en tillväxtresa och dels att vi tar det breda växandet på allvar, menar Johan Ignberg, Arkitekt och förtydligar:
- Jag hoppas tillföra väl fungerande öron och förmågan att formulera den riktning som vi tillsammans i gruppen vill styra åt. Hittills har mitt fokus legat på att utforska arkitektur och tekniken som kommer med den, med samordnade tekniker blir det här för oss ett lärande som jag hoppas saknar ände, avslutar Johan.