nyheter

Jan 30, 2020
MANA anlitas som process- och projektledare för SCA Obbolas nya kontorslokaler
SCA investerar i ny pappersmaskin till sitt pappersbruk i Obbola och renoverar då även befintlig kontorsbyggnad. MANA Projektbyrå har anlitats som process- och projektledare för nya verksamhetslokaler i projekt ExpO, SCA Obbola.
Läs mer
Nov 4, 2019
Är du vår nästa teknikspecialist?
Nu söker vi dig som är teknikspecialist inom VVS/energi och kan hålla i egna energi- och installationsprojekt från början till slut. Som specialist blir du en viktig medspelare i vårt projektteam.
Läs mer
Nov 4, 2019
MANA söker ny projektledare inom bygg och fastighet
MANA i Skellefteå förstärker sitt team med en projektledare inom bygg och fastighet. Vi söker dig som är utbildad till byggnadsingenjör eller motsvarande utbildning och har minst 3-års erfarenhet som byggentreprenör.
Läs mer
Oct 23, 2019
Mana tillsätter Key Account Manager
Under sista året har MANA Projektbyrå haft en stark tillväxt och för att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet i sina projekt tillsätts en ny tjänst där Tobias Walleskog axlar rollen som företagets Key Account Manager.
Läs mer
Oct 2, 2019
MANA huvudpartner för Vännäs HC:s flick- och damhockey
MANA Projektbyrå har ingått ett treårigt avtal med Vännäs Hockey Club som huvudpartner för klubbens flick- och damhockey. MANA vill med sin satsning öka förutsättningarna för att fler tjejer ska kunna spela hockey.
Läs mer
Aug 28, 2019
MANA projektpartner när Strömpilen satsar på ny hyresgäst
Nu står det klart att Strömpilens handelsområde får ny hyresgäst och att det är MANA Projektbyrå som ska leda arbetet.
Läs mer
Apr 12, 2019
Välkommen Björn
MANA Projektbyrå fortsätter att växa och till sitt team hälsar dom Björn Alenius välkommen. Björn har tidigare arbetat som platschef på OF Bygg och kommer med sin kompetens inom produktion och samordningsfrågor arbeta som projektledare på MANA.
Läs mer
Mar 11, 2019
Ramavtal Statens Fastighetsverk
MANA Projektbyrå har tilldelats ramavtal inom entreprenadbesiktning med Statens Fastighetsverk som nummer ett inom Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.
Läs mer
Feb 15, 2019
MANA förstärker sitt team ytterligare
Nu söker vi dig som är expert inom VVS/energi och kan hålla i egna energi- och installationsprojekt från början till slut. Som expert blir du en viktig medspelare i vårt projektteam.
Läs mer
Jan 29, 2019
Är du vår nästa projektledare inom bygg och fastighet?
Har du lätt för att kommunicera, gillar att hålla i taktpinnen och inspireras av att arbeta i team? Då är du kanske vår nästa medarbetare. Vi söker en erfaren projektledare som vill arbeta i en koncern fylld med energi och visioner.
Läs mer