nyheter

Oct 2, 2019
MANA huvudpartner för Vännäs HC:s flick- och damhockey
MANA har ingått ett treårigt avtal med Vännäs Hockey Club som huvudpartner för klubbens flick- och damhockey. Vi vill med vår satsning öka förutsättningarna för att fler tjejer ska kunna spela hockey.
Läs mer
Aug 28, 2019
MANA projektpartner när Strömpilen satsar på ny hyresgäst
Nu står det klart att Strömpilens handelsområde får ny hyresgäst och att det är MANA Projektbyrå som ska leda arbetet.
Läs mer
Apr 12, 2019
Välkommen Björn
MANA Projektbyrå fortsätter att växa och till vårt team hälsar vi nu Björn Alenius välkommen. Björn har tidigare arbetat som platschef på OF Bygg och kommer med sin kompetens inom produktion och samordningsfrågor arbeta som projektledare på MANA.
Läs mer
Mar 11, 2019
Ramavtal Statens Fastighetsverk
MANA Projektbyrå har tilldelats ramavtal inom entreprenadbesiktning med Statens Fastighetsverk som nummer ett inom Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.
Läs mer
Feb 15, 2019
Vi förstärker vårt team ytterligare
Nu söker vi dig som är expert inom VVS/energi och kan hålla i egna energi- och installationsprojekt från början till slut. Som expert blir du en viktig medspelare i vårt projektteam.
Läs mer
Jan 29, 2019
Är du vår nästa projektledare inom bygg och fastighet?
Har du lätt för att kommunicera, gillar att hålla i taktpinnen och inspireras av att arbeta i team? Då är du kanske vår nästa medarbetare. Vi söker en erfaren projektledare som vill arbeta i en koncern fylld med energi och visioner.
Läs mer
Jan 10, 2019
Ny webb!
MANA växer och så gör också hemsidan! Tillsammans #medpondus har webben fått nytt innehåll med bland annat projekt och nyheter.
Läs mer
Jan 9, 2019
MANA bildar systerbolag i Skellefteå
MANA Projektbyrå fortsätter sin satsning i Skellefteå och bildar ett systerbolag med Ulf Lundkvist som delägare och VD. I och med detta kliver Thomas Bandling in i rollen som koncernchef men fortsätter även sitt uppdrag som VD för Umeå-kontoret.
Läs mer
Dec 16, 2018
Praktik för Freddy
Freddy Stålkrantz studerar Ingenjörsmoduler på Yrkesakademin med inriktning kalkyler och kommer under två månader att göra sin praktik på MANA.
Läs mer
Dec 5, 2018
Friskvård viktigt för MANA
Varje vecka tränar personalen på MANA tillsammans. Oftast blir det en sväng på gymmet men den här gången testade team MANA den nya klätterhallen på Iksu Sport.
Läs mer