nyheter

Apr 12, 2019
Välkommen Björn
MANA Projektbyrå fortsätter att växa och till sitt team hälsar dom Björn Alenius välkommen. Björn har tidigare arbetat som platschef på OF Bygg och kommer med sin kompetens inom produktion och samordningsfrågor arbeta som projektledare på MANA.
Läs mer
Mar 11, 2019
Ramavtal Statens Fastighetsverk
MANA Projektbyrå har tilldelats ramavtal inom entreprenadbesiktning med Statens Fastighetsverk som nummer ett inom Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.
Läs mer
Jan 10, 2019
Ny webb
MANA växer och så gör också hemsidan! Tillsammans #medpondus har webben fått nytt innehåll med bland annat projekt och nyheter.
Läs mer
Jan 9, 2019
MANA bildar systerbolag i Skellefteå
MANA Projektbyrå fortsätter sin satsning i Skellefteå och bildar ett systerbolag med Ulf Lundkvist som delägare och VD. I och med detta kliver Thomas Bandling in i rollen som koncernchef men fortsätter även sitt uppdrag som VD för Umeå-kontoret.
Läs mer
Dec 5, 2018
Friskvård viktigt för MANA
Varje vecka tränar personalen på MANA tillsammans. Oftast blir det en sväng på gymmet men den här gången testade team MANA den nya klätterhallen på Iksu Sport.
Läs mer
Nov 28, 2018
Invigning Stora COOP
Efter ett års hårt arbete var det äntligen dags för Stora COOP Tomtebo att slå upp portarna! Självklart var vi på plats för att gratulera butiken och vår sammarbetspartner Lars Carlstedt, fastighetschef Coop Nord.
Läs mer